Jump to content

Dear Visitors

If your confirmation email doesn't arrive, give us some time while we manually approve your account. Support ticket is not necessary, we are checking new registrations regularly and approving if registration requirements are met.

Please read Rules & Guidelines before posting around Forums. Information we seek is minimal and in the end saves us a lot of time and we are able to provide solutions faster.

Please consider supporting us via Contributions for all the work we are doing. Contributing even with the smallest amount, will remove ALL AD's and unlock some nice features like being able to be Tipped for providing help, or file etc.


fredcudjoe

Regular Member
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • First Name
    fred
  • Last Name
    cudjoe

HW | SW Information

  • C4D
    18.057 Studio

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

fredcudjoe's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Thanks for the help. please do recheck, my RAM is 20GB.
  2. Thanks a lot for the help and advice. All is noted, will see to it and get myself updated.
  3. have done all that and its still blank. nothing shows in the viewport
  4. Intel HD Graphics 2000. its up to date. R20 runs perfectly fine.
  5. Tried several times, still having a blank viewport
  6. Every feature under the Viewport Filter Menu is ticked, yet my viewport is still blank
  7. Hello Guys, I just installed Cinema 4d R21 smoothly but i launched it and realized my viewport is blank. it doesn't show anything but when i render, it shows. i have uploaded screenshots of the viewport , rendered version and my computer specifications. Any idea on how to solve this?
×
×
  • Create New...

Copyright Core 4D © 2021 Powered by Invision Community