Jump to content

Dear Visitors

If your confirmation email doesn't arrive, give us some time while we manually approve your account. Support ticket is not necessary, we are checking new registrations regularly and approving if registration requirements are met.

Please read Rules & Guidelines before posting around Forums. Information we seek is minimal and in the end saves us a lot of time and we are able to provide solutions faster.

Please consider supporting us via Contributions for all the work we are doing. Contributing even with the smallest amount, will remove ALL AD's and unlock some nice features like being able to be Tipped for providing help, or file etc.


AnimasThreeDee

Regular Member
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • First Name
    Joe
  • Last Name
    Herman
  • Location
    United States

AnimasThreeDee's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. Thank you for the solution! Going to try this now.
  2. Hi Gazzamataz, Did you ever find a solution to this issue? I am having the same problem. Joe.
  3. Hello everybody, In the Jiggle Deformer, under Cache, there is a Calculate button. I want to invoke that button with Xpresso. I dragged the deformer into the Xpresso window to make a node for it. I’ve attached an image that shows the input ports to the node under Cache. My question is, how can I kick off the Caching of the Jiggle deformer? Which port (based on the attached image) should I use for the input. And what kind of User Data control can I use to set it off? Should I use a Boolean control? Thank you so much! Joe.
×
×
  • Create New...

Copyright Core 4D © 2021 Powered by Invision Community